افسانه دختری زیبارو و فقیر جنوب شهری است که علاقهمند به حضور در جامعه با ظاهری متفاوت و جلب توجه مردان میباشد. خانواده وی از طرف آقاشریف که طلبکار و صاحبخانه ایشان است، تحت فشار هستند. آقاشریف که مردی میانسال و مجرد (به دلیل فوت همسر) است، علاقهمند به ازدواج با افسانه است و این مهم را شرط برداشتن فشارهای مالی از جانب خود به افسانه و خانواده وی عنوان کردهاست. افسانه نیز تصمیم میگیرد برای کمک به خانواده خود، به آقا شریف نزدیک شود تا بتواند امتیازهایی از وی بگیرد. اما در یکی از دیدارهای خصوصی که بین وی و آقا شریف در دفتر کار آقا شریف انجام میشود...
درباره فیلم: رسوایی فیلمی به تهیه کنندگی و کارگردانی مسعود ده نمکی محصول سال 1391 است. این فیلم در ۲۳ اسفند سال 1391 اکران خود را آغاز کرد. فیلمنامه این فیلم توسط مسعود ده نمکی به نگارش در آمده است.
از دیگر آثار مسعود ده نمکی در مقام کارگردان می توان به فیلم های معراجیها، اخراجی ها، زندانی ها و سریال دارا و ندار اشاره کرد. فرشاد گلسفیدی مدیر فیلمبرداری فیلم رسوایی است و سید میثم هاشم زاده تدوین این فیلم را بر عهده داشته است. طراح چهره پردازی این فیلم امیر اسکندری است و موسیقی متن توسط پیروز ارجمند ساخته شده است. اکبر عبدی، الناز شاکردوست، محمدرضا شریفینیا، کامران تفتی، مریم کاویانی، تینا آخوندتبار، ارسلان قاسمی، امیر دژاکام و امیر نوری از بازیگران فیلم رسوایی هستند.
برخی معتقدند بعد از انقلاب، سینمای فیلمفارسی دیگر از بین رفته است و دیگر نمیتوان سراغ فیلمفارسیهای قبل از انقلاب رفت. اما اگر از فیلمفارسی صرفاً فضاهای گناهآلود در کاباره، رقص و آوازخوانی، مشروب و… مدنظر باشد،
شاید بهطورمستقیم این ویژگیها را در سینمای بعد از انقلاب نتوان پیدا کرد، اما فیلمفارسی صرفاً به این موارد خلاصه و محدود نمیشود. در واقع نباید پنداشت فیلمفارسی صرفاً مبتنی بر سوءاستفاده از جاذبههای غیراخلاقی و غریزی معطوف به شهوت، شهرت و ثروت شکل گرفته و بیشتر نگاه به گیشه دارد و مباحث فرهنگی و هنری در آن جایگاه چندانی ندارد، و مخاطبان فیلمفارسی معمولاً در یک سطحیانگاری مبتذلی همراه هستند.
با دقت بیشتر شاید بتوان ساختار قابل تعریفی را برای فیلمفارسی پیدا کرد و ممکن است به مرور زمان، ساختار و اصول پابرجا باشد، اما فرعیات و جزئیات تغییر و تبدیل شوند.
شروع، ناامید کننده تر از آن بود که انتظار می رفت. پا گذاشتن دختر در بارازچه ی محله – که به شدت یادآور فیلم فارسی های پیش از انقلاب بود – و استفاده از آهنگ نون و دلقک با صدای محمد اصفهانی و میکس تصاویری از نگاه های هیز مردانه با نمادهای فقر شهری و اختلاف طبقاتی، محور اصلی فیلم را به بیننده القا کرد و درون مایه ی فقر به عنوان تم اصلی معرفی شد.