خلاصه داستان: صادق مشکینی فیلمبردار تلویزیون که خیلی از جبهه و جنگ میترسد برای اینکه بتواند از صندوق قرض الحسنه صدا و سیما وام بگیرد تا خانه نیمه ساخته اش را تکمیل کند باید برای فیلمبرداری فیلمی مستند از اسرای عراقی به منطقه جنگی برود. او برای اینکه پایش به جبهه و منطقه جنگی و خط مقدم نرسد حوادث جالبی رقم میزند…
بازیگران: پرویز پرستویی، محمود عزیزی، شهره لرستانی، رحمان باقریان، مهدی فقیه، هدایت الله نوید، حسین معلومی و…
فیلم لیلی با من است یکی از بهترین و خلاقانه ترین فیلم های دفاع مقدس می باشد که در سال ۱۳۷۴ به روی پرده سینماها در سرتاسر کشور رفت. نقش اول این فیلم ایرانی را پرویز پرستویی بازی می کند. این فیلم اولین اثر کمدی و طنز در حوزه دفاع مقدس است.
این تجربه بعدها در فیلم های کمدی ایرانی مانند هزارپا تکرار شد اما هیچگاه نتواست به کیفیت فیلم لیلی با من است برسد. کمال تبریزی کارگردانی این فیلم را بر عهده داشته است و علاوه بر آن تدوین و نویسندگی این فیلم را نیز انجام داده است. نویسندگی این فیلم مشترکا توسط کمال تبریزی و رضا مقصودی انجام شده است و فیلمنامه آن از کیفیت بسیار بالایی نسبت به سایر فیلم های دفاع مقدس برخوردار است.
برای تولید فیلم لیلی با من است از امکانات و منابع چندین موسسه سینمایی مانند بنیاد سینمایی فارابی، سیما فیلم و شرکت سینمایی سبحان استفاده شده است و سعید حاجی میری نیز بر فرآیند تولید و فیلم برداری نظارت کامل داشته است.
فیلم جنگی ایرانی لیلی با من است در چهاردهمین و پانزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر در خلال سال های ۷۴ و ۷۵ شرکت کرد و توانست عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهد. بعدها بر اساس همین فیلم یک سریال شش قسمتی نیز برای صدا و سیما ساخته شد.
از جمله مهم ترین بازیگرانی که در این فیلم نقش ایفا کرده اند می توان به پرویز پرستویی، محمود عزیزی، مازیار لرستانی، رحمان باقریان و حسین معلومی اشاره کرد.
عملکرد در جشنواره فجر
برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه (کمال تبریزی و رضا مقصودی) از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۴)
کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (پرویز پرستویی) از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۴)
کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (محمود عزیزی) از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۴)
برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد (پرویز پرستویی) از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۴)
کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین نمونه فیلم از پانزدهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۵)